Min kyäni blogg läggs nu ner

Standard

Hej på er alla!!

Jag har fått många som läser här och alla med samma gedigna intresse som jag säkert. Hur skall jag äta för att må bättre? Och vad händer när jag äter si eller så??

Kyäni har nått framgång främst i USA, men nu även i Europa. Svaret på det är nöjda kunder, och nöjda kunder genererar i nya. Och folk får må bättre! Detta har fascinerat mig och jag vill bara veta mer.. Så alla mina inlägg har baserat på vad jag snappat upp i media, det jag läst på kyänis egna hemsida och det jag fått berättat för mig ifrån nöjda kunder.

Nu har det kommit till min kännedom att det finns lagar som gör att jag inte får bedriva denna blogg något mer i Sverige.
Bland annat så får vi i Sverige inte lov att komma med medicinska påståenden  eftersom dom klassificeras som livsmedel. Det finns lag på det både i Sverige och i Europa.  Och det är väl det jag påstår i mina inlägg och det kan tolkas så fel. Allt jag vill är att hjälpa er därute till bättre hälsa, men det jag skriver kan väl tolkas så fel enligt lag.

Så därför vet ni nu att detta är det sista inlägget på denna blogg. Jag hoppas ni själva söker kunskap kring hur livsmedel kan få er att må bättre 😀

Tack alla som hittat hit! Jag kommer inom kort att radera denna blogg med tanke på vad lagen säger.

//annsophie

Annonser

Om KungaMamman

Engagerad NPF mamma som vill bidra med en samhällsförändring när det gäller NPF barn som mina. Andras barn. Framtidens barn. Att göra det jag kan med att bidra till en bättre värld. Erfarenheten är min största drivkraft. Sitter med i Kung Övet Livets styrelse.

Ett svar »

  1. Tråkigt! Ändå tycker jag att du mest tagit upp artiklar som handlat om olika vitaminer och antioxidanter och jämfört dessa med vad som innehåller i Kyäni.

    Inte lätt att veta alla lagar som finns här i Sverige inte. Ja, men det är väl som det är..

    Ja, men vi fortsätter pimpla blåbärsshottar och händer det mirakel så är det bäst att knipa igen då : )

    Ha det så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s